• Koser seg i samboertilværelsen

Synne startet selvstendighetsprosessen i treårsalderen. Hun råder foreldre til tidlig å tenke på at barnet en dag skal flytte hjemmefra.

• Servicehunden Ivo gir Heidi livsglede

Heidi har et langt liv på krykker bak seg, og har brukt rullestol i mange år. Servicehunden Ivo hjelper henne med mange oppgaver i hverdagen.

• Nordmann valgt til ny president i IF

26. mai 2021 ble Cato Lie valgt til president i Internationlal Federation for Spina bifida and Hydrocephalus (IF).

• Ikke spør om det

I NRK-serien Ikke spør om det, svarer ulike mennesker på det alle lurer på

• En sommerfuggel i vinterland

Morten Larsen er lillebror til Elin Semb, som fikk hydrocephalus for 9 år siden. Han forteller åpent til Spina om hvordan det er å være pårørende.

• Adelen gjør Christel lykkelig

Christel (34) fra Osterøy forteller om hvordan det var å bli mamma til lille Adelen i 2017.

• Klart jeg kan! – Matheo

I denne episoden av Klart jeg kan, treffer vi Matheo (6)

• Klart jeg kan! – Ariell

I denne episoden av Klart jeg kan treffer vi Ariell, som er medlem i RH-foreningen.

• Vibekes vei til journalistyrket

I 2018 ble Spinas redaktør Vibeke Høili Johansen intervjuet av FriFagbevegelse om sin vei til å bli journalist

• En sjelden gutt

November 2018 ble Jonatan (14) og moren intervjuet av Klassekampen i forbindelse med det mye omstridte forslaget om endring av abortloven.