• Endelig autorisert helsesekretær

Stol på deg selv og dine ferdigheter, for det er kun du som vet hva du kan og ikke kan! Har du troen på deg selv, så er det ingenting som kan stoppe deg! Sier Katinka Marie Hjalmby som her feiret å ha nådd målet ferdig utdannet helsesekretær.

• Alternativ julegave

Støtt Aminafondet ved å kjøpe en alternativ julegave i år. Penger gitt til fondet brukes til foreningens viktige bistandsarbeid.

• Webinar: Hydrocephalus

Hydrocephalusutvalget inviterer til fjerde webinar i prosjektet «Fra koronasky til digital sky». Torsdag 24. november kl. 20-21.

• Nettkurs: forberedelse til skolestart

TRS kompetansesenter for sjeldne diagnoser arrangerer digitalt kurs i perioden 14-16. februar. Kurset er for foreldre til barn som skal begynne på skolen høsten 2023.

• Vanskelig reise med ryggsekk full av brokk

Snorre Røren forteller åpent om sitt 61- årige liv, som ikke alltid har vært så enkelt.

• Webinar: Sosial aktivitet

Sosial aktivitet er viktig for å ha det bra! Likeperson – og voksenutvalget ønsker velkommen til høstens tredje webinar i prosjektet «Fra koronasky til digital sky» torsdag 17. november kl. 19-20.

• Barnas Ridderuke

15.-21. januar arrangeres Barnas Ridderuke på Beitostølen. Arrangementet samler barn og unge med ulike funksjonsnedsettelser, med fokus på grunnleggende skiferdigheter.

• Ekstraordinært årsmøte

RH-foreningen innkaller til ekstraordinært årsmøte 14. november kl. 19:00. Alle medlemmer som har betalt kontingent, har adgang til møtet. Husk å melde dere på!

• Webinar: Mørketid eller tid for levende lys?

Velkommen til høstens andre webinar i prosjektet «Fra koronasky til digital sky» torsdag 27. oktober kl. 18-19. Temaet er psykisk helse.

• Søk aktivitetsstøtte nå!

RH-foreningen har et fond som skal stimulere til en aktiv fritid, med fokus på fysisk aktivitet. Søknadsfrist 1. november.