• Studie av gangfunksjon for voksne over 50 år med ryggmargsbrokk

Hvor vanlig er det at voksne med ryggmargsbrokk opplever at det er vanskeligere å gå? TRS har publisert en vitenskapelige artikkel angående dette.

• Verdensuken for bevissthet om folattilskudd

9. – 15. januar 2021 har RH-foreningen og våre søsterorganisasjoner verden rundt økt fokus på forebygging

• Nye nettsider

Endelig er foreningens nye nettsider på plass. Håper dere liker sidene og at de blir nyttige for mange.

• Noen enkle råd i Koronaens tid

Her finner du noen enkle råd om hvordan du kan gjøre hverdagen under Koronapandemien litt bedre.

• Kronisk inkludering

Unge funksjonshemmede lanserer Kronisk inkludering, et nytt verktøy for å jobbe med inkludering, og mot hatprat og mobbing i skolen.

• Alternativ julegave

Støtt Aminafondet ved å kjøpe en alternativ julegave i år. Penger gitt til fondet brukes til foreningens bistandsprogram.

• Den internasjonale Spina Bifida og Hydrocephalus-dagen

Den internasjonale Spina Bifida og Hydrocephalus-dagen 25.oktober. Internasjonalt Forbund for Spina Bifida og Hydrocephalus arrangerte webinar.

• TRS kan hjelpe deg

De ansatte på TRS har god kompetanse på ryggmargsbrokk og kognitive utfordringer, og jobber for å spre kunnskapen.

• Bistandsarbeid

RH-foreningen har drevet med bistandsarbeid i Afrika siden 1998. Et arbeid som er krevende, men og så givende.

• Samvalg

Visste du at du har rett til å ta del i valg om egen behandling? Dette kalles samvalg, og gjøres sammen med helsepersonell.