Arkiv

 • Formiddagstreff

  Likepersonsutvalget ønsker velkommen til årets siste digitale formiddagstreff tirsdag 5. desember. Åpent for alle medlemmer i foreningen. Ta med kaffekoppen til en hyggelig og uformell prat om dagsaktuelle tema.

 • Feiring av WSBHD23

  Verdensdagen for ryggmargsbrokk og hydrocephalus er en flott anledning til å spre informasjon om diagnosene i samfunnet. Hos RH-foreningens partnere er det stor aktivitet og i oktober skapes oppmerksomhet om foreningene og deres arbeid via radio, tv og sosiale medier.

 • Webinar: Meningsfull aktivitet i hverdagen

  Barne- og ungdomsutvalget inviterer foreningens medlemmer til webinar torsdag 30. november. Tema er hvordan fylle dagene med meningsfull aktivitet som gir livsglede i hverdagen.

 • Alternativ julegave

  RH-foreningen har et bistandsfond, Aminafondet, hvor alle bidrag går direkte til foreningens arbeid i Sørøst-Afrika. Store og små gaver gjør at vi kan bistå enda mer. Ønsker du å gjøre en forskjell? Støtt RH-foreningens bistandsarbeid ved å kjøpe alternativ julegave i form av julekort.

 • Å leve med en sjelden diagnose -mestring av en hverdag med smerter og fatigue

  TRS i samarbeid med andre sjeldensentre arrangerer nytt kurs om å leve med en sjelden diagnose 22.-24. januar 2024. Kurset er for personer fra 18 år som har en sjelden diagnose som påvirker mestring av hverdagen.

 • Kronikk: Et liv med ryggmargsbrokk er verdt å leve

  Kronikk skrevet av Ingvild Belck-Olsen og Cato Lie, publisert i Aftenposten 23. oktober. Bakgrunn for kronikken er at det i desember kommer et forslag til ny abortlov. Ryggmargsbrokk kan da bli en diagnose mange vil mene noe om.

 • Vinner av fotokonkurransen

  RH-foreningen arrangerte i juni en fotokonkurranse. Bilde måtte inkludere ett eller flere av RH-foreningens medlemmer og være av nyere dato. Vi takker for alle flotte bidrag og vinneren er nå trukket!

 • Verdensdagen for ryggmargsbrokk og hydrocephalus

  25. oktober er verdensdagen for ryggmargsbrokk og hydrocephalus (World Spina Bifida & Hydrocephalus Day). Årets tema er «Tilgjengelighet for alle». Bli med å markere dagen!

 • Søk aktivitetsstøtte

  RH-foreningen har et fond som skal stimulere til en aktiv fritid, med fokus på fysisk aktivitet. Medlemmer i foreningen med ryggmargsbrokk og/eller hydrocephalus kan søke fondet om midler. Søknadsfrist 1. november.

 • Hvorfor organisasjonsarbeid?

  Det er behov for organisasjoner som jobber for rettigheter, likestilling og deltagelse for personer med funksjonsnedsettelse. SHAU er en av RH-foreningens bistandspartnere. De fokuserer på mental helse, skolegang og muligheter.