• Vårtur i Oslo avlyst!

Grunnet dårlige værutsikter lørdag 19.juni er dessverre dette arrangementet avlyst.

• Innkalling årsmøte: 12. juni 2021

Medlemmer av RH-foreningen inviteres til digitalt årsmøte på Teams. Innkalling er sendt ut via e-post og brev. Saker må meldes foreningen innen 29. mai. Påmeldingsfrist 05. juni.

• Sander sjekka opp sin Andrea

Med en individuell plan kan du være sjef over ditt eget liv, selv om du trenger veiledning for å nå målene dine.

• Velkommen til ny digital kveldsprat

Likepersonsutvalget inviterer alle til sosial kveldsprat med tema hydrocephalus 27. mai.

• Sander fikk medhold i Diskrimineringsnemnda

Bussjåfører ville ikke hjelpe Sander ombord i bussen på grunn av krav om avstand under pandemien. Sander er blitt diskriminert, i følge Diskrimineringsnemnda.

• Empowered Youth Project i Bulgaria

RH-foreningen har deltatt som partner i den bulgarske foreningen for ryggmargsbrokk og hydrocephalus sitt Empowering-prosjekt.

• Koronavaksine

Voksne med ryggmargsbrokk og/eller hydrocephalus kan komme ganske høyt opp på listen for Koronavaksine om de har underliggende diagnoser.

• Velkommen til digitalt likepersonstreff

Likepersonsutvalget inviterer til formiddagsprat 29. april kl 11 – 12.

• Undersøkelse om barnets liv under pandemien

Foreldre til barn med ryggmargsbrokk inviteres til internasjonal spørreundersøkelse om hvordan pandemien har påvirket barnets liv

• Forskningsprosjekt: Overgang til voksenliv

OsloMet søker deltakere til forskningsprosjekt: «Å vokse opp med helseutfordringer: påvirkning på livet som ung voksen»