• Bli med på formiddagsprat

Likepersonsutvalget inviterer til digital formiddagsprat torsdag 9. desember

• TRS søker arbeidstakere til videointervju

Personer med TRS-diagnose(r) som er i arbeid, inviteres til å delta i et filmet intervju om hva som fungerer for dem i arbeidslivet.

• Alternativ julegave

Støtt Aminafondet ved å kjøpe en alternativ julegave i år. Penger gitt til fondet brukes til foreningens viktige bistandsarbeid.

• Nettkurs: Skolestart 2022

TRS kompetansesenter arrangerer nettkurs 14.-17.februar. Kurset er for foreldre til barn som skal begynne på skolen høsten 2022.

• Digitalt julebord 45år+

Godt voksen utvalget inviterer alle medlemmer fra 45år og oppover til digitalt julebord 10.desember. Bli med og feire julebord i lag!

• Velkommen til formiddagsprat

25. november kl. 11:00-12:00 arrangerer Likepersonsutvalget en uformell formiddagsprat for foreningen sine medlemmer.

• Webinar: Kognitive vansker

25. november kl. 20:00 arrangerer RH-foreningen i samarbeid med TRS kompetansesenter webinar om kognitive utfordringer.

• Norge trenger en rehabiliteringsreform

«Norge trenger en rehabiliteringsreform» er en oppfølging av nasjonal helse- og sykehusplan som mangler et kapittel om rehabilitering.

• Aktivitetsfondet gir aktivitetsmuligheter

RH-foreningens medlem Julie forteller om når hun kjøpte seg sykkel med støtte fra RH-foreningens Aktivitetsfond.

• Webinar: Fysisk aktivitet og psykisk helse

Bli med på digitalt likepersonswebinar med tema fysisk aktivitet og psykisk helse. Fagpersoner fra TRS kompetansesenter deltar, og vil svare på spørsmål.