• Går opp stien for de som kommer etter

Gard Sørseth vil finne ut hvordan livet kan leves på best mulig måte selv om du har utfordringer. I den prosessen har han tatt ledervervet i utvalget Voksenutvalget i RH-foreningen.

• Formiddagstreff 3. mai

Likepersonsutvalget inviterer til digitalt formiddagstreff 3. mai kl 12:00

• BPA for barn starter løsrivelsesfasen tidlig

Sebastian fikk BPA (borgerstyrt personlig assistent) da han var 11 år, og begynte å eie ideen om sitt eget liv.

• Søk aktivitetsstøtte nå

RH-foreningen har et fond som skal stimulere til en aktiv fritid, med fokus på fysisk aktivitet. Søknadsfrist 1.mai.

• Formiddagstreff 5. april

Likepersonsutvalget inviterer til digitalt likepersonstreff tirsdag 5. april kl 12.00. Ta med kaffekoppen og bli med.

• Invitasjon til aktiv sommerferie

RH-foreningen inviterer unge voksne medlemmer til en aktiv og innholdsrik sommerferieuke. Skynd deg å melde deg på!

• Koser seg i samboertilværelsen

Synne startet selvstendighetsprosessen i treårsalderen. Hun råder foreldre til tidlig å tenke på at barnet en dag skal flytte hjemmefra.

• Likepersonskurs

RH-foreningen inviterer til kurs for nye likepersoner 29. april til 1. mai. Alle medlemmer over 20 år kan søke.

• Webinar 31. mars

31. mars kl 19:00 inviteres medlemmer i RH-foreningen til webinar om arbeidslivets gleder og utfordringer.

• Sommersamling 2022

RH-foreningen har gleden av å invitere til sommersamling i Dyreparken Kristiansand helgen 10.-12. juni.