• Innkalling til ekstraordinært årsmøte

Det innkalles med dette til ekstraordinært årsmøte 11. mars 2021 på Teams.

• Velkommen til digitalt likepersonstreff

Likepersonsutvalget inviterer deg som er hjemme på dagtid til digitalt medlemstreff 25. februar.

• Koronavaksine

Voksne med ryggmargsbrokk og/eller hydrocephalus kan komme ganske høyt opp på listen for Koronavaksine om de har underliggende diagnoser.

• Inkludering i kroppsøvingsfaget

21. januar ble fagboken «Kroppsøving – med rom for alle» lansert. Boken er skrevet av Ellen Berg, som har jobbet ved TRS i mange år.

• Ny frikortordning

Fra 01.01.2021. ble frikort egenandelstak 1 og 2 slått sammen til ett frikort. Det skal bli en lettere ordning for alle innbyggere.

• Studie av gangfunksjon for voksne over 50 år med ryggmargsbrokk

Hvor vanlig er det at voksne med ryggmargsbrokk opplever at det er vanskeligere å gå? TRS har publisert en vitenskapelige artikkel angående dette.

• Digital workshop på tvers av landegrenser

25. – 27. november 2020 ble det avholdt digital workshop for samarbeidspartnere i bistandsarbeidet til RH-foreningen.

• Verdensuken for bevissthet om folattilskudd

9. – 15. januar 2021 har RH-foreningen og våre søsterorganisasjoner verden rundt økt fokus på forebygging.

• Nye nettsider

Endelig er foreningens nye nettsider på plass. Håper dere liker sidene og at de blir nyttige for mange.

• En sommerfuggel i vinterland

Morten Larsen er lillebror til Elin Semb, som fikk hydrocephalus for 9 år siden. Han forteller åpent til Spina om hvordan det er å være pårørende.