• Et levende arbeisverktøy

Sosionom på TRS, Brede Damman, mener at tydelige mål og et levende dokument er det viktigste for at individuell plan skal fungere best mulig.

• Operert i mammas mage

Før han ble født ble Peter operert for ryggmargsbrokk. Les denne fascinerende reportasjen om fosterkirurgi publisert i Fædrelandsvennen 11. mars 2022.

• Webinar om fysisk aktivitet og trening

Likeperson- og voksenutvalget inviterer til første webinar i prosjektet «Fra koronasky til digital sky». Torsdag 29. september kl. 19-20.

• Fra Koronasky til Digital sky

RH-foreningen vil gjennom høsten og vinteren arrangere en webinar-serie med ulike temaer knyttet til psykisk helse. De vil bli arrangert på kveldstid på Teams.

• Mestring av hverdagen med en sjelden diagnose

TRS i samarbeid med kompetansesentrene SSD og Frambu arrangerer kurs om «Mestring av hverdagen med en sjelden diagnose» 12.-14. okt.

• Ekteparet oppfylte båtdrømmen

Ekteparet Per og Bente S. Solesvik fra Lillesand har et godt samliv. Per har medfødt kommuniserende hydrocephalus, men paret nyter gode dager på båten sin.

• Formiddagstreff 6. september

Velkommen til høstens første digitale formiddagstreff.

• Hva gjør meg glad?

Kari Dalen har fått gode venner i RH-foreningen. Hun er takknemlig for alt hun har opplevd. I denne teksten forteller hun om hva som gjør henne glad.

• Vi feirer Frivillighetens år i 2022!

RH-foreningen markerer vår dag 25. oktober, på verdensdagen for ryggmargsbrokk og hydrocephalus. Bli med å spre kunnskap om diagnosene og foreningen!

• Kristinaløpet 2022

Snorre Røren og Vibeke Høili Johansen gikk i årets Kristinaløp. De håper flere med ryggmargsbrokk og/ eller hydrocephalus blir med å gå, bruke rullestol, pigge eller sykle neste år!