Bjørketre ved åker i solnedgang.
Foto: May Ruby Soli

Likepersonstjenesten

Det kan være godt å snakke med en person, som har like erfaringer som deg selv. RH-foreningen har skolerte likepersoner som selv har diagnosen, eller er pårørende til personer med ryggmargsbrokk og/eller hydrocephalus.

Likepersonsarbeidet er hjelp til selvhjelp blant mennesker, som er i samme situasjon. Tjenesten er for de som selv har diagnosen(e,) for deres pårørende som er medlemmer i foreningen, for ny-diagnostiserte, eller familier som venter barn med nevnte diagnoser.

Tjenesten gir mennesker med funksjonsnedsettelse og deres pårørende et annet tilbud enn det fagpersoner kan bidra med.

Likepersonsutvalgets medlemmer:

Eli Døvresødegård Skattebu
Hild Sommerstad Bjørsvik
Gudbjørg Eiriksdottir

Skolerte likepersoner

RH-foreningen har skolerte likepersoner som en del av medlemstilbudet.
Ønsker du å snakke med en likeperson, kan du selv velge en fra listen som du finner på nettsiden.
Noen er også kontaktpersoner for de som trenger bistand på sykehus. Det kan være nye familier, eller andre som trenger støtte i en vanskelig situasjon.

Likepersonskoordinator

Du kan også kontakte likepersonskoordinator Eli Døvresødegård Skattebu på:
e-post: likeperson@rh-foreningen.no
eller telefon: 40872211

Hun kan hjelpe deg med å finne en likeperson.

DIGITALE MØTEPLASSER

De digitale møteplassene som startet opp i 2021 var populære. Derfor fortsetter både formiddagsprat og kveldsprat/webinar på Teams i 2022.
Merk endring på tidspunkt for formiddagstreffene.

Formiddagstreffene flyttes til hver første tirsdag i måneden kl. 11:00 – 12:00
Kveldstreffene vil fortsette hver siste torsdag i måneden kl. 20:00 – 21:00

Invitasjon til aktivitetene vil bli annonsert både på nettsiden og Facebook siden til foreningen ca. 14 dager før.

Har du spørsmål eller forslag til tema, ta gjerne kontakt med  likepersonskoordinator Eli på likeperson@rh-foreningen.no eller mobil 40 87 22 11.

Vi ønsker dere alle velkommen på treffene!

Datoer for formiddagstreff:

1. februar