RHØst inviterer til julebord i Oslo

Denne gangen blir det på Peppes Pizza, lørdag 27. november. Reservert lokale fra kl. 17:00 til 20:00.
Peppes Pizza, Karl Johan ligger på hjørnet nederst i Karl Johans gate, rett overfor Jernbanetorget/Østbanehallen. Det er gode muligheter for kollektivtransport både til og fra. Lokalene er i 3.etg. med heis for de som benytter rullestol eller har dårlig gangfunksjon, andre tar trappa.

Lokalet har god plass til 30 personer, det er derfor  førstemann til mølla ved påmelding denne gangen.
Siste frist for påmelding er 18. november.
Menyen blir som dere skjønner pizza og vi trenger å vite ved påmelding om det ønskes vegetar, glutenfri eller evn. har andre allergier.

Det bestilles samlet i forkant og det inkluderes en alkoholfri drikke (0,5 ltr.)  per person. Dersom du ønsker mer drikke, eller øl/vin blir dette på egen regning og dekkes av den enkelte.

Påmelding på e-post til: ost@rh-foreningen.no

Medlemskontigent for 2021 må være betalt.

VELKOMMEN!

Hilsen styret i RHØst