Utsikt ut over Bjørnefjorden, blå sjø og små fjell i horisonten. Bilde tatt fra en altan med et rundt bord dekket på for to

Årsmøte 2021 på Solstrand Hotel og Spa

RH-foreningen Vest planlegger årsmøte og medlemstreff:

Fredag 19. til søndag 21. mars 2021

Møtet er utsatt fra tidligere annonsert 12. februar pga smittevernhensyn.

Vi har booket rom på Solstrand Hotel i Os utenfor Bergen I tillegg til årsmøte planlegger vi foredrag om RH-foreningen sitt spennende bistandsarbeid i Afrika, av foreningens ansatt som er ansvarlig for bistand, Rosaline Budde.

Programmet er ikke ferdig, men det blir bl.a mulighet for å prate med likepersoner, være sosial og bli kjent med medlemmer.

Vi håper virkelig at dette vil la seg gjennomføre, og vi gleder oss til å se alle igjen etter et år med lite aktivitet. Invitasjon kommer på e-post en ca måned før arrangementet

Styret vil i midten av februar avgjøre om vi skal satse på å avholde samlingen. Dersom dette ikke lar seg gjennomføre pga smittevern og restriksjoner, vil årsmøte bli gjennomført digitalt.