Nye nettsider

• Nye nettsider

RH-foreningen har fått nye nettsider (endelig), og da har fylkeslagene også fått dette. Her vil vi legge ut informasjon om kommende medlemsaktiviteter samt andre nyheter som kan være aktuell for våre medlemmer.

• God jul og godt nytt år

Vi ønsker våre medlemmer en riktig god jul og et godt og trygt nytt år. Foreningen selger også i år alternativ julegave til inntekt for Amina fondet. Penger gitt til fondet brukes i bistandsprogrammet foreningen driver i flere afrikanske land.

• Den internasjonale Spina Bifida og Hydrocephalus-dagen

25. oktober var det den internasjonale Spina Bifida og Hydrocephalus-dagen. Internasjonalt Forbund for Spina Bifida og Hydrocephalus arrangerte et webinar for medlemmer fra hele verden.

• Skoleprosjekt i Uganda

Ryggmargsbrokkforeningen har drevet bistand i ca 20 år i flere afrikanske land. For noen år siden fikk foreningen en ekstrabevilgning som ga muligheten til å ha et skoleprosjekt i Uganda med fokus på inkluderende undervisning. I linken under kan du se 4 videoer fra prosjektet.