Årsmøte 20.februar 2021

• Årsmøte 20.februar 2021

Grunnet Covid-19 og fortsatt høye smittetall blir årsmøtet 20. februar digitalt på Teams i år, og ikke som tidligere meldt i FFO sine lokaler i Oslo.

• Har vi din e-post adresse?

Ønsker du å motta invitasjoner og informasjon fra fylkeslaget? Da trenger vi din e-postadresse. Husk å registrere denne i medlemsregisteret.

• Nye nettsider

RH-foreningen har fått nye nettsider. Her på fylkeslagssiden vil dere finne informasjon om medlemsaktiviteter samt aktuelle nyheter.

• God jul og godt nytt år

Vi ønsker våre medlemmer en riktig god jul og et godt og trygt nytt år. Foreningen selger også i år alternativ julegave til inntekt for Amina fondet. Penger gitt til fondet brukes i bistandsprogrammet foreningen driver i flere afrikanske land.

• Mammatur 25.–27. september 2020

Tross Covid-19 ble det som planlagt, arrangert en mammatur til flotte Quality Hotel Strand på Gjøvik. Her var det lagt opp til en avslappende og sosial helg, med Spa, deilig mat og drikke, besøk på Gjøvik Sjokoladefabrikk og tur langs Mjøsa.

• Vil du delta i forskningsprosjekt?

Du er her:RH-foreningen Øst/Vil du delta i forskningsprosjekt? Vil du delta i forskningsprosjekt? Vil du delta i forskningsprosjektet «Opplæringssituasjon under korona-stenging av skoler for elever med tilrettelegging i skolen»? NTNU [...]
  • Sjelden og skeiv? Kom på kurs!

Fra 28. til 30. august 2019 arrangerer Frambu kurs for voksne med en sjelden diagnose som på grunn av seksuell orientering, kjønnsidentitet og/eller kjønnsuttrykk har flere minoritetsstatuser. Søknadsfrist er 15. juni. Velkommen!

• Stolthetsparaden 2019

Vi har startet nedtellingen til årets store begivenhet!Årets Stolthetsparade går av stabelen lørdag 15. juni klokken 11.00 fra Universitetsplassen, og vi håper at du vil være med!