Nye nettsider

• Nye nettsider

RH-foreningen har fått nye nettsider (endelig), og da har fylkeslagene også fått dette. Her vil vi legge ut informasjon om kommende medlemsaktiviteter samt andre nyheter som kan være aktuell for våre medlemmer.

• God jul og godt nytt år

Vi ønsker våre medlemmer en riktig god jul og et godt og trygt nytt år. Foreningen selger også i år alternativ julegave til inntekt for Amina fondet. Penger gitt til fondet brukes i bistandsprogrammet foreningen driver i flere afrikanske land.

• Den internasjonale Spina Bifida og Hydrocephalus-dagen

25. oktober var det den internasjonale Spina Bifida og Hydrocephalus-dagen. Internasjonalt Forbund for Spina Bifida og Hydrocephalus arrangerte et webinar for medlemmer fra hele verden.

• Årsmøte i RHYNORD 2019

Det er avholdt årsmøte i RHYNORD. Fint å se at det har kommet på plass en ny generasjon styrerepresentanter som med god støtte fra Gunn-Bodil helt sikkert vil ta RHYNORD trygt videre.