Nye nettsider

• Nye nettsider

RH-foreningen har fått nye nettsider (endelig), og da har fylkeslagene også fått dette. Her vil vi legge ut informasjon om kommende medlemsaktiviteter samt andre nyheter som kan være aktuell for våre medlemmer.

• God jul og godt nytt år

Vi ønsker våre medlemmer en riktig god jul og et godt og trygt nytt år. Foreningen selger også i år alternativ julegave til inntekt for Amina fondet. Penger gitt til fondet brukes i bistandsprogrammet foreningen driver i flere afrikanske land.

• Den internasjonale Spina Bifida og Hydrocephalus-dagen

Den internasjonale Spina Bifida og Hydrocephalus-dagen 25.oktober. Internasjonalt Forbund for Spina Bifida og Hydrocephalus arrangerte et webinar for medlemmer fra hele verden.

• Skoleprosjekt i Uganda

For noen år siden fikk foreningen ekstrabevilgning som ga muligheten til et skoleprosjekt i Uganda.