• Digital workshop på tvers av landegrenser

25. – 27. november 2020 ble det avholdt digital workshop for samarbeidspartnere i bistandsarbeidet til RH-foreningen.

• En sommerfuggel i vinterland

Morten Larsen er lillebror til Elin Semb, som fikk hydrocephalus for 9 år siden. Årene har vært fylt med sorger og gleder, og når Spina møter Morten er han åpen om hvordan det er å være pårørende.

• De tre musketerer

Brødrene Ørjan (16) og Daniel (13), og moren May Ruby Soli fra Halden, har et åpent og godt familieliv. De forteller om en annerledes hverdag, ungdomstid, og det å være der for hverandre.

• Storstyremøte

Helgen 04.-06.september ble det avholdt storstyremøte på Scandic Oslo Airport. Mange viktige temaer ble diskutert om det viktige foreningsarbeidet som gjøres.

• Heidi Nilsens historie

Heidi Nilsen, 34 år, medfødt hydrocephalus med innlagt VP-shunt. Jeg har blitt utfordret til å dele mine erfaringer og opplevelser i skole og jobb. Skoleledelsen og kommunen trodde ikke på at jeg hadde hydrocephalus.